Előfizetői tartalom

Jelentett az Allianz

Portfolio
Az életbiztosítási és a pénzügyi szolgáltatási szegmens jó eredményének köszönhetően 23 százalékkal nőtt a német Allianz csoport harmadik negyedéves eredménye a tavalyihoz képest -közölte a társaság. Az 1.929 milliárd eurós működési eredmény jobb az elemzők által vártnál, így a nettó profit is a várakozásokat meghaladva 1.323 milliárd euró lett, szemben az egy évvel korábbi 2 milliárdos veszteséggel.

Az egy évvel korábbi eredmény a Dresdner Bankban lévő érdekeltség eladásától eltekintve 545 millió euró volt. A nem-élet üzletág nem teljesített olyan jól a cégnél idén: a működési eredmény 18 százalékkal alulmúlja az egy évvel korábbit ebben a szegmensben. A társaság nem adott ki előrejelzést egyelőre a jövőbeni várakozásairól - írja a Bloomberg. Az Allianz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés