Előfizetői tartalom

Sokkoló adatok Németországból

Portfolio
A német Energia- és Vízgazdálkodási Szövetség (BDEW) adatai alapján az idei év első hónapjában 7% körül csökkent az áram- és a gázfogyasztás Németországban. A fogyasztáscsökkenés az energiaigényes ipari szegmens visszaesett aktivitásának tudható be. Az újraegyesítés óta nem volt ekkora fogyasztáscsökkenés a német energiapiacon.

A német Energia- és Vízgazdálkodási Szövetség (BDEW) kimutatása szerint az idei év első 9 hónapjában a gáz- és áramfogyasztás megközelítőleg 7%-kal csökkent Németországban. A vizsgált időszakban - éves összehasonlításban - az áramfogyasztás 412 mrd kWh-ról 384 mrd kWh-ra esett, míg a gáz esetében (szintén kilowattórában kifejezve) 680 milliárdról 633 milliárdra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés