Előfizetői tartalom

Tódul a vakcina a gyógyszertárakba - Jönnek a szlovákok

Portfolio
A szerda esti 50,700 adag vakcinához képest az ÁNTSZ kistérségi intézetei ma délutánig összesen több mint 110,530 adag oltóanyagot szállítottak ki a gyógyszertárakba - tette közzé az Egészségügyi Minisztérium. Mindeközben az Infórádió arról számolt be, hogy egyre többen bírálják Szlovákiában a kormányt, mivel még meg sem rendelte az új típusú influenza elleni védőoltást. Sokan a szomszédos országokban, így Magyarországon próbálnak hozzájutni az oltóanyaghoz.

A szerda esti 50,700 adag vakcinához képest az ÁNTSZ kistérségi intézetei ma délutánig összesen több mint 110,530 adag oltóanyagot szállítottak ki a gyógyszertárakba - tette közzé az Egészségügyi Minisztérium. A kommüniké azt írja, hogy a hét közepétől a térítéses új típusú influenza elleni oltóanyag rendelésében változás következett be. A gyógyszertárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés