Előfizetői tartalom

Technikai elemzés - Visszatért a jókedv?

Portfolio
Nagyot fordult az elmúlt két napban a befektetői hangulat, és a meredek csökkenést hasonló dinamikájú emelkedés váltotta fel. A mostani emelkedés azonban nem feltétlenül jelenti a korrekció végét, mint a következő grafikonokon láthatjuk, vannak még akadályok a további emelkedés előtt. A hetet a Dow Jones, a DAX és BUX indexekkel és az OTP grafikonjával zárjuk.

DOW JONES Hatalmas ugrással a 9850 pontos szint, és a 10,000 pontos lélektani határ fölé ugrott a Dow Jones . A töretlen emelkedő trendet a 10,100 pontos csúcs áttörése tudná megerősíteni. DAX A DAX grafikon rosszabb képet fest, mint az előző Dow, itt már kialakult egy alacsonyabb szinten elhelyezkedő lokális mélypont. Az 5450 pontos szintet tegnap áttörte ugyan a német...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés