Előfizetői tartalom

Profitot vár idén az Aviva

Portfolio
Az idei év első kilenc hónapjában 24 milliárd font értékben értékesített élet- és nyugdíjbiztosítási termékeket az Aviva csoport, amely Európa legnagyobb piaci kapitalizációjú élet- és nyugdjíbiztosítója. Annak ellenére, hogy ez elmarad a tavalyi év azonos időszakának értékétől, a cégcsoport profitvárakozásai 2009-re mégis pozitívak - közölte a társaság.

Az Aviva csoport stratégiája, hogy folyamatos költségracionalizálással hatékonyság-növeléssel válaszol a kihívásokra, és egyébként a világgazdasági trendek emelkedésére számít. A társaság tőkepozíciója erős, szavatoló tőkéje csaknem négy milliárd fonttal több az előírt követelménynél. A piacon a harmadik negyedévben is érezhető volt, hogy az ügyfelek még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés