Előfizetői tartalom

Komoly rali a Richter piacán

Portfolio
Nyugat-Európához hasonlóan a régió is emelkedőbe kapcsolt a javuló befektetői hangulat közepette, az élen az elmúlt két napban alulteljesítő magyar tőzsde halad. A BUX 3.3%-os pluszban tartózkodik, a benchmarkot elsősorban a Richter jelentős, 5% feletti emelkedése húzza a magasba. A képbe persze a délutáni amerikai makroadatok még bezavarhatnak, amennyiben alulmúlják a várakozásokat.

Ma Európa szerte pozitív hangulatban telik a kerekedés, ebben amellett, hogy Amerika tegnap nem esett tovább, szerepet játszhat, hogy a több nyugat-európai vállalat is kedvező negyedéves gyorsjelentést tett közzé. Nyugaton a DAX 1.5%-os pluszban tartózkodik, ez azonban egyelőre csak arra elég, hogy az 5,400-as szint fölé kapaszkodjon az index, melyről tegnap lefordult. A régióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés