Előfizetői tartalom

Csak szépíteni tudtunk a második félidőben

Portfolio
A nap végi emelkedéssel sem tudott pluszba lendülni a BUX a hét első kereskedési napján, így a régiót alulteljesítve, 1.4%-os csökkenéssel zárt a magyar tőzsde indexe. A nemzetközi hangulatot elsősorban a délután napvilágot látott amerikai makroadatok befolyásolták, ami emelkedést eredményezett az európai tőzsdéken, a hazai börze zárása időpontjában az irányadó indexek 1% körüli erősödést mutatnak.

Az amerikai tőzsdék a nyitást követően meredek emelkedésbe kezdtek, amit az európai piacok is követtek. A magyar börze zárása időpontjában az irányadó európai indexek már 1% körüli emelkedést mutatnak, akárcsak az amerikai piacok. A Dow és az S&P 500 1.3%-kal menetelt felfelé. A hangulat javulásában a délután közzétett amerikai makroadatok játszottak főszerepet. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés