Előfizetői tartalom

Micsoda meglepetés! - Tovább tépik az OTP-t

Portfolio
A délutáni, vártnál jobb amerikai GDP adat komoly lökést adott a piacoknak, az indexek azóta is emelkednek, újabb napi csúcsokat döntve. A fejlett piacokon jelenleg 1% körüli erősödés mutatkozik, a régióban azonban ennél nagyobb felhúzásokat is láthatunk, a BUX már 3%-os pluszban jár. Mindenütt a bankszektor a húzóágazat, igaz az öntés is itt volt a legerőteljesebb az elmúlt napokban.

16:15 Nem mindennapi mozgásokat láthatunk ezekben a napokban a részvénypiacokon, a reggel még mínusszal indító tőzsdék délutánra erőteljes emelkedésbe kapcsoltak, miután a várva várt harmadik negyedéves amerikai GDP adat jobb lett a vártnál. Ezzel párhuzamosan beindultak az ilyenkor szokásos folyamatok, azaz a dollár gyengül, a nyersanyagok emelkednek, a bankpapírok pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés