Előfizetői tartalom

Az Aegon is arra hajt, aki óvatosan hajt (2.)

Portfolio
Az Aegon várakozásai szerint idén 600 ezer autós fog biztosítót váltani, becsléseik szerint átlagosan néhány ezer forintot lehet spórolni majd a díjakkal. Stratégiai jellegű váltás történt a piacon az Aegonnál a közelmúltban, ugyanis 8.5 milliárd forintos kgfb-állományt halmozott fel mára, és 285 ezer ügyféllel rendelkezik ebben a szegmensben. Mindez azt jelenti, az elmúlt három évben a legnagyobb mértékben tudta növelni piaci részesedését - mondta el egy mai sajtótájékoztatón Szombat Tamás, az Aegon nem-életbiztosításokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Állományvédelemre, a meglévő ügyfelek megtartására nagy hangsúlyt fektet az Aegon, az ügyfeleket meglévő és növekvő kedvezményekkel és kedvező alapdíjakkal (a kármentes ügyfelek díja csökken) tartanák meg. A biztosítónál arra számítanak, a piacon lévő mintegy száz kedvezmény számosságában nem fog csökkenni. Az Aegon négy kedvezményt is bevezet (biztosításközvetítői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés