Előfizetői tartalom

Autósok! - Figyelni kell holnap

Portfolio
Holnap teszi közzé tizennégy biztosító a 2010-re vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) tarifáit - igaz, a kampány során közülük egy társaság, a Wabard, nem köthet új szerződéseket. Az új díjakkal - az előző évekhez hasonlóan - a független biztosítási alkuszok kalkulátorain keresztül ismerkedik majd meg a hazai autósok zöme, akik december elsejéig dönthetnek arról, hogy eddigi biztosítójuknál maradnak, vagy máshol kötnek szerződést. A Független Biztosítási Alkuszok Szövetsége (FBAMSZ) szerint az idén akár valamivel kevesebben is válthatnak kötelezőt, mint tavaly. Az új törvényi szabályok jó része még nem érinti a jelenlegi kampányt, az újdonságok zöme pedig egyértelműen az ügyfeleknek kedvez - írja az FBAMSZ ma kiadott sajtóközleménye.

Az új szabályozás legfontosabb pontjait az alábbi cikkekben mutattuk be:Kapcsolódó cikkünk2009.10.28 09:57Figyelj! - Erről beszél most minden autós2009.10.16 12:07Autósok, figyelem! - Íme az új rendszer 12 pontjaA most induló kampányt utolsónak csak a régi szabályok alkalmazása miatt nevezhetjük: az autósok 85-90 százaléka jövőre is novemberben fog dönteni a következő évi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés