Előfizetői tartalom

Mindent a hazai gázról

Portfolio
Ma délelőtt megkezdődött a hazai földgázszakma idei legrangosabb eseménye, a 41. Nemzetközi Gázkonferencia és Szakkiállítás. A konferencia célja, hogy a hazai földgázpiaci szereplők megvitassák egymással a modellváltás tanulságait, a 2009. januári gázkrízis tapasztalatait és az ez alapján elindított kezdeményezéseket, felvázolják és értelmezzék az ellátásbiztonság további javításának legalapvetőbb feltételeit, ezzel is elősegítve a hazai földgázpiac jövőbeli sikeres működését.

Dr. Laczó Sándor, a Magyar Gázipari Egyesülés (MGE) Igazgatóságának elnöke a konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón az alábbiakban összegezte a modellváltás legfontosabb tapasztalatait: "Az új gáztörvény életbe lépésével megvalósult az eredeti célkitűzések legfontosabbika: megszűnt a közüzem, és egyre nagyobb teret kap a versenypiac. A lakossági fogyasztókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés