Előfizetői tartalom

Sötét felhők az égen - Technikai elemzés

Portfolio
Rosszul kezdődött a hét a világ tőzsdéin, és valamennyi vezető index grafikonján egy nagy fekete gyertya éktelenkedik, a tegnapi kereskedés eredményeképpen. A magyar tőzsdén a korai zárásnak köszönhetően sikerült eltolni a csúszdára kerülés idejét, de ezt vélhetően már a nyitó szakaszban orvosolja a piac. Ma reggel a Dow Jones, a DAX és BUX indexeket, és az OTP grafikonját tekintjük át.

DOW JONES Kapott egy újabb pofont a Dow Jones, és egészen a 9850 pontos támaszig ütötték vissza az indexet, amelyet rövid távú emelkedő trendvonalunk is erősít. Az erős támasznál könnyen kialakulhat egy kis megálló, bár asz eladási jelzést adó stochastic indikátor alapján a támasz további támadása valószínűsíthető. A következő támasz a 9600 pontos szinthez kötődik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés