Előfizetői tartalom

Beelőzne a Déli Áramlat

Portfolio
Amennyiben sikeresek lesznek a Déli Áramlat megvalósíthatósági tanulmányai, akkor az orosz vezeték építése már jövőre megindulhat - nyilatkozott az orosz energiaügyi miniszter. A héten Vlagyimir Putyin is olyan nyilatkozatot tett, hogy a Déli Áramlat előbb elkészülhet, mint a Balti-tengert átszelő Északi Áramlat, így a déli vezeték akár két évvel megelőzhetné a Nabuccot.

Az orosz energiaügyi miniszter szerint, ha a jelenleg készülő tanulmányok sikerre vezetnek, akkor a Déli Áramlat építését már jövőre elkezdhetik. Az orosz ITAR-TASS hírügynökség tudósítása alapján Szergej Shmatko a következőket mondta: "Milánóban Olaszországgal és Törökországgal együtt ismét megmutattuk, hogy készek vagyunk a gázvezeték lehető leggyorsabb kivitelezésre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés