Előfizetői tartalom

A támaszok működtek! - Technikai elemzés

Portfolio
A pénteki kereskedés során több európai index, így a BUX is a soron következő támasz szintig esett vissza, amely azonban sikerrel verte vissza a medvék támadását, és megfordította a piacokat. Ez utóbbi pozitív jelzés a folytatásra vonatkozóan. Ma reggel a Dow Jones, a DAX és BUX indexeket, valamint az OTP grafikonokat tekintjük át.

DOW JONES Alacsony forgalom mellett nagyot ugrott a Dow, és az index számára a 161,8%-os Fibonacci szint által képzett ellenállás immár kézzel fogható közelségbe került. A stochastic indikátor erősen túlvett ugyan, de ez hosszú ideig így maradhat, és fordulós jeleket még nem láthatunk a grafikonon. DAX Az 5750 pontos támasztól elpattant a német index, amely aztán az 5850...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés