Előfizetői tartalom

2500 károsult lehet az Aegonnál

Portfolio
A jelenlegi kárbejelentések intenzitása alapján összesen mintegy 2,500 db kárbejelentéssel számol az Ageon a hétvégén kezdődött és azóta folyamatosan tartó viharkárokkal kapcsolatban. A becsült kár elérheti a 150 - 200 millió forintot. Idén eddig mintegy 25 ezer db meteorológiai kárt jelentettek a biztosító ügyfelei, a károk értéke meghaladta a másfél milliárd forintot.

A Magyar Biztosítók Szövetségéhez (Mabisz) beérkezett társasági adatok alapján mintegy 7500 kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz. A becsült károk nagysága össztársasági szinten elérheti a félmilliárd forintot - közölte az Aegon. A csütörtök délutáni adatok szerint eddig 1500 kárbejelentés érkezett az Aegon Magyarország biztosítóhoz. A becsült kárérték 100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés