Előfizetői tartalom

IPTV szolgáltatást indított az Externet is

Portfolio
Több mint 80 tévécsatorna közül választhatnak az Externet ma elstartolt IPTV szolgáltatásának előfizetői. A HD adások mellett több száz sikerfilmet nyújtó online videotéka is beköltözhet a nappaliba a szolgáltatás megrendelését követően, ráadásul a digitális tévé a régebbi, hagyományos televíziókon is élvezhető, nem kell új készüléket vásárolnia az ügyfeleknek.

A bruttó 2590 forintos havidíjtól elérhető Externet digitális tévé a kiváló hang- és képminőség mellett számtalan kényelmi funkciót is kínál: a néző bármikor megállíthatja és visszatekerheti az élő adást, sőt videomagnó nélkül is rögzítheti kedvenc műsorait a szolgáltatáshoz ingyenesen biztosított beltéri egység merevlemezére. További kényelmi funkcióként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés