Előfizetői tartalom

Adótudatosságra nevel az APEH

Portfolio
Együttműködési megállapodást kötött a mai napon a Budapesti Corvinus Egyetem és az APEH, az adótudatosság, a társadalom adózási ismereteinek bővítését, az adószakma elismertségét növelő képzési és szakmai programok közös megvalósítására. A határozatlan időre szóló megállapodást dr. Szikora János APEH elnök és dr. Mészáros Tamás rektor írta alá - tájékoztat az APEH sajtóközleménye.

Az APEH és a Budapesti Corvinus Egyetem közötti megállapodás célja, hogy az Egyetem képzési és tudományos tapasztalatai közvetlenül is hasznosuljanak az adóhivatali munka során, ugyanakkor az APEH rendelkezésére álló adótitoknak nem minősülő közérdekű adatokat az egyetem kutatási feladatainak teljesítéséhez felhasználhassa. A Budapesti Corvinus Egyetem vállalta, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés