Előfizetői tartalom

Robbant a hazai mobilinternet piac az első félévben

Portfolio
2009 első félévének végén az internet-előfizetések száma meghaladta a 2.4 milliót Magyarországon, az elmúlt egy évben a növekedés motorja a mobilinternet szolgáltatás volt. Magyarországon a lakosság arányában már 2008 végén már többen vettek igénybe mobilinternet szolgáltatást, mint Norvégiában, Kínában vagy Tajvanon - derül ki a GKIeNET - T-Home - T-Mobile: Jelentés az internetgazdaságról 2009. szeptemberben közzétett kutatásából.

Magyarországon a 14-74 éves (felnőtt) lakosságból 3.4 millió fő volt internethasználónak tekinthető 2009. első félévének végén, vagyis ennyien töltöttek havonta legalább 1 órát valamilyen formában a világháló elérésével, vagy e-mailezéssel. GKIeNET - T-Home - T-Mobile kutatása rámutat, hogy az internetezők több mint fele (55%-a) legalább 4 éve internetezik, harmaduk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés