Előfizetői tartalom

Új csapat segít a biztosítóknak

Portfolio
Közép-Kelet-Európa legfontosabb piacain egységes aktuáriusi tanácsadásra szakosodott egységet indít útjára a KPMG regionális irodája. A húszfős tanácsadó csoport a régió biztosítótársaságainak kíván segíteni abban, hogy megfeleljenek a következő években várható gyökeres, főként a kockázat- és tőkemenedzsmentet, valamint a beszámolási standardokat érintő szabályozási változásoknak, amelyek sikeres adaptálása a korábbi működéshez képest lényegesen nagyobb aktuáriusi támogatást igényel majd - közölte a társaság.

Csütörtökön, 2009. október 8-án kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferencia 2009 c. rendezvénye, amelyen az iparág vezető szereplői számos, a magyar biztosítási piac helyzetét illető témát érintenek, és amelynek Hanák Gábor, a KPMG igazgatója is meghívott előadója. Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés További információ: www.biztositaskonferencia.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés