Előfizetői tartalom

Nem lesz itt zuhanás!

Portfolio
A szeptemberi újabb lokális csúcsok sem riasztották el a hazai részvénypiactól a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelőket, sőt kismértékben zsugorodott a három hónapos időtávon pesszimista jövőképpel bírók tábora. Persze ez is "csak" arra volt elég, hogy a legtöbben (a megkérdezettek 61%-a) mostanra már a BUX index stagnálását valószínűsítik rövid időtávon. A hosszabb kitekintést illetően a megkérdezettek elsöprő többsége továbbra is optimista állásponton van és 5% feletti BUX index emelkedést valószínűsít. A befektetők kedvenc részvénye az OTP, míg a legkevésbé kedvelt a MOL. A kisebb papírok közül a kedvencek sorában egyre nagyobb figyelmet kap a Graphisoft Park.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aberdeen, Aegon, Buda-Cash, Budapest Alapkezelő, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Dialóg, Equilor, Generali, ING, K&H, MKB, QUAESTOR, Pioneer, Raiffeisen, RCM. Szeptemberben további 4.3%-kal került feljebb a BUX index, így lokális csúcsok közelében fejezhette be a harmadik negyedévet. Miután a historikus adatok alapján legrosszabb teljesítményeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés