Előfizetői tartalom

Nem lehet lelőni a forintot - technikai elemzés

Portfolio
Bár a hét eleji kamatdöntés elbizonytalanította a forintba fektetőket, a magyar államadósságra vonatkozó besorolás javításunknak köszönhetően újra magára talált hazai fizetőeszközünk. A forint továbbra is az erősödés jeleit mutatja, így most azt fogjuk megvizsgálni mekkora euro esésre számíthatunk még a közeljövőben. A hagyományos EURHUF devizapár mellett vetünk egy pillantást az EURUSD árfolyamára is.

EURHUF A szeptember eleje óta szűkülő háromszögből az elvártaknak megfelelően lefelé tört ki az árfolyam. A kitörést követő oldalazást a mai napon végre jelentősebb elmozdulás követte. Mivel továbbra is mélyen a 200 napos mozgóátlag alatt zajlik a kereskedés alapvetően a negatív trend folytatására, vagyis a forint további erősödésére számíthatunk,.Ezt erősítik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés