Előfizetői tartalom

Kezdődik a lejtmenet? - Technikai elemzés

Portfolio
A hétfői megugrást követően tegnap lefelé vették az irányt a főbb indexek, és őket jelentősen túlteljesítve fejest ugrott a BUX is. Mint a következő grafikonokon láthatjuk, több index, és az alattuk található indikátorok között negatív divergencia alakult ki, ami sokszor az emelkedő hullám kifulladását jelzi. Ma reggel a Dow Jones, a DAX és BUX indexeket, valamint az OTP és a Richter grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES A hétfői szárnyalás után korrigált a Dow, de a 9600 pontos támasz még messze van. Az MACD indikátor már hetek óta lefelé tart, miközben az index emelkedik, és az ilyen negatív divergencia jelenségek sokszor meghozzák a korrekciót, így a 9600-as támasz ostroma benne van a pakliban. DAX Az 5800-as ellenállásról tegnap is elpattant a DAX, és az ellenálláshoz itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés