Előfizetői tartalom

A H1N1 nyertesei - Technikai elemzés

Portfolio
Lassan lezárul a fejlesztési szakasz és beindul a H1N1, vagy közismertebb nevén a sertés influenza elleni vakcina tömeggyártása. Csak a WHO egyedül 600 millió vakcinára adott le megrendelést az első körben, így már most látható milyen hatalmas piaca lesz az új csodaszernek. A gyártással jelenleg több gyógyszeripari óriás is foglalkozik, ezért mai elemzésünkben megnézzük, mely részvényekkel érhetjük el a legnagyobb hozamokat.

CSL Ltd. Kezdjük mindjárt a legkecsegtetőbb papírral. Az ausztrál székhelyű Carlisle Ltd. immár 90 éve foglalkozik a gyógyszeripar és egészségügy szinte minden szegmensével. A vállalat jelenleg az 5 legnagyobb H1N1 vakcina gyártó cég közül a legkisebb.A részvény grafikonját elemezve a legfeltűnőbb a július közepe óta formálódó zászló alakzat lehet. Az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés