Előfizetői tartalom

Sikeres volt az MVM aukció

Portfolio
Az MVM Trade Villamosenergia Kereskedelmi ZRt. 2009. szeptember 23-án megtartotta a 2010. évre vonatkozó második áramárverését, amely a társaság közleménye szerint sikeresen, nagy érdeklődés mellett zajlott le. Az aukció során kialakult zsinórtermékre értendő ár a piaci trendeknek megfelelően - közel 10%-os csökkenést mutatva a júliusi aukción kialakult árszinthez képest - 13.82 Ft/kWh lett.

A Portfolio.hu piaci forrásokból értesülve már tegnap nyilvánosságra hozta az aukció során kialakult árakat, amelyekett a mostani tájékoztatás kismértékben pontosított.Kapcsolódó cikkünk2009.09.23 14:58Csökkentek az árak a mai MVM aukciónAz MVM Trade első áramárverését még 2009. július 8-án tartotta, ahol 17 licitáló részvétele mellett több mint 2 TWh villamos energiát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés