Előfizetői tartalom

USA: zárásra sem találtak irányt az indexek

Portfolio
Vegyes elmozdulást produkáltak a hét első napján az amerikai részvényindexek, a Dow 0.4%-kal, az S&P 500 0.3%-kal menetelt lefelé, a technológia túlsúlyos Nasdaq viszont 0.2%-ot erősödött. Újabb olyan adat érkezett tegnap az Egyesült Államokból, amely a recesszió végére utal, de a befektetők már inkább a Fed holnap kezdődő kétnapos ülésére fókuszálnak, így a kereskedést alapvetően kivárás jellemezte. A hangulat jelenleg enyhén pozitív a világban, az amerikai futuresekhez hasonlóan az ázsiai részvényindexek is kisebb pluszt mutatnak.

Vegyes elmozdulással zárták a kereskedést a vezető amerikai részvényindexek, a Dow 0.4, az S&P 500 0.3%-kal került lejjebb, míg a Nasdaq 0.2%-ot erősödött. A nap elején még 1% körüli mínuszban is jártak a benchmarkok, azonban egy kedvező makroadat segített ledolgozni a veszteség nagy részét. A Conference Board leading indicators indexének értéke immáron ötödik hónapja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés