Előfizetői tartalom

Megpihenhetnek a piacok (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten lelassulhat az emelkedés a nemzetközi börzéken, a befektetők a lakás és a munkaerő-piacról várják a további megerősítést, a vártnál kedvezőbb makrogazdasági adatok azonban már nagyrészt beépültek az árfolyamokba, így időlegesen lendületét vesztheti a részvénypiaci rali - írja a Quaestor legfrissebb heti kitekintőjében.

Mi várható a héten? A héten a legfontosabb események a Fed kamatdöntés és a G20-as csúcstalálkozó lesznek. A Fed eddigi politikája arra utal, hogy a gazdaság állapota még nem olyan jó, hogy a pénzpumpálást be lehetne fejezni, de már a mélyponton túl lehetünk. A befektetők és a hedge fund-ok továbbra is előszeretettel tartják eladói nyomás alatt az amerikai dollárt emiatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés