Előfizetői tartalom

100 millió dollár a magyar földgáztermelésnek?!

Portfolio
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 100 millió dolláros hitelt készül nyújtani a Magyarországon bejegyzett Hungarian Horizon Energy Kft-nek. A tervezett kölcsönből a társaság refinanszírozhatná a közeljövőben esedékes 55 millió dolláros hiteltartozását, valamint bővíthetné magyarországi földgáz- és olajipari kutatással és kitermeléssel kapcsolatos tevékenységét.

Az EBRD honlapja szerint 100 millió dolláros kölcsönt készülnek folyósítani az amerikai Aspect Holdings tulajdonában lévő Hungarian Horizon Energy Kft.-nek (HHE), hogy a társaság képes legyen refinanszírozni 55 millió dolláros tartozását, valamint hogy bővítse kutatással és kitermeléssel kapcsolatos tevékenységeit. A Portfolio.hu múlt hét pénteken számolt be arról, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés