Előfizetői tartalom

Szó sincs megbotlásról - Brazil részvényt tessék!

Portfolio
Akik eddig a partvonalról figyelték az eseményeket, még idén elkezdhetik pumpálni a pénzt a brazil részvénypiacba, véli a Credit Suisse sao paoloi partnere. Hasonlóan optimista az Investec 60 milliárd dollárját kezelő Michael Power is, bár már talán érdemes lehet óvatosnak lenni. A brazil részvénypiac ugyanis az idei évben a legjobban teljesítők között duplázódott, az értékeltségek a 2008-as csúcsok közelében, ahonnan átlagos szintekre az EPS várakozások 50%-os emelkedésével kerülhetne. Ehhez pedig minden bizonnyal kelleni fog az a V alak, amit jelenleg igen nagy kockázatok öveznek.

Bár az idei év eddigi részében a brazil részvénypiac már igen jelentős mértékben, 107%-kal emelkedett, egyesek szerint van még tere a további hegymenetnek. A 20 milliárd dolláros Hedging Griffo alapot kezelő Ilan Ryfer szerint a (rövid memóriával rendelkező) befektetők azt gondolják, hogy ismét beköszöntött a bikapiac, így a készpénzben álló vagyonok az eddiginél jelentősebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés