Előfizetői tartalom

Credit Suisse: vedd a részvényt, főleg a régióst!

Portfolio
Friss globális részvénystratégiával rukkolt elő ma reggel a Credit Suisse, melyben újra azt hajtogatja, hogy mennyire vonzó befektetés most a részvény. Sok szakértő véleményével ellentétben az elemzők azt írják, hogy most már a vállalati kötvényeknél is sokkal jobb választás ez az eszközkategória. A svájci bankház egyre vonzóbb befektetésnek látja a régiós részvénypiacokat, hazánkat is felminősítette, de még mindig Csehország, Lengyelország, Magyarország a preferált sorrendje.

Részvények, részvények, részvények. A részvények viszonylatában már egyáltalán nem jelentenek olyan jó befektetési lehetőséget a vállalati kötvények, mint eddig - állítják a Credti Suisse stratégái, akik éppen ezért leminősítették az eszközkategóriát. A szakemberek ma "Hitel a részvény ellen: fókuszváltás" címmel megjelent elemzésükben elsősorban továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés