Előfizetői tartalom

Vége a totyogásnak! - Technikai elemzés

Portfolio
Míg a magyar börze már lassan két hete egy szűk sávban ingadozik, addig a tengerentúlon töretlenül haladnak fölfelé az indexek. Az utóbbi hatására vélhetően egy nagy ugrással behozzuk a lemaradást, hogy aztán a 20,000 pontos ellenállást vegye célba a BUX. Ma reggel a Dow Jones, a Nikkei és BUX indexeket, valamint az OTP grafikont tekintjük át.

DOW JONES Eddig csak téblábolni bírt a Dow a 9600-as szint környékén, tegnap este azonban már egyértelműen elrugaszkodott az index a támasztól. Az emelkedő csúcsok és emelkedő mélypontok sora egyelőre töretlen, ami az emelkedő hullám folytatódását valószínűsíti. NIKKEI Az amerikai optimizmus nem hagyott túl mély nyomokat a japán börzén, a nagy ugrás után napon belül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés