Előfizetői tartalom

További megerősítést vár a piac (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten újabb megerősítéseket kaphatnak a befektetők a gazdasági fellendülés üteméről és a vállalatok profittermelő képességének javulásáról alkotott elképzeléseikhez. Ha továbbra is a várakozásoknak megfelelő, illetve jobb adatok érkeznek, rövid távon érdemes lehet a visszaesésekben a vételi lehetőségeket keresni - írja a Quaestor legfrissebb részvénypiaci kitekintőjében.

Mi várható a héten?Nagyot ütöttek a dolláron a múlt héten, lehet-e folytatás? Az amerikai dollár éves mélypontra került a főbb devizákkal szemben az elmúlt héten, közben a befektetői optimizmus töretlennek tűnt, mégis a jegybankok és a közgazdászok továbbra sem osztják a befektetők véleményét, inkább a pénzügyi rendszer törékenységére és a kilábalás kockázataira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés