Előfizetői tartalom

Mozgolódnak a távközlési cégek - indul a konszolidáció korszaka!

Portfolio
Az elmúlt hetekben felélénkült a felvásárlási és fúziós aktivitás a távközlési szektorban, amely azt jelzi, hogy megkezdődik a konszolidáció - írja az ING elemzője mai dátumú elemzésében. Míg a múltban elsősorban a növekedési kilátások indokolták a felvásárlásokat, manapság inkább a reorganizációs sztorikat keresik a vásárlók, illetve a nagy távközlési birodalmak kiépítése a fő indoka a tranzakcióknak.

Megkezdődik a konszolidáció a távközlési szektorban A közelmúltban jelentette be az MTS, hogy felvásárolja a Comstar nevű vállalatot, ázsiai befektetők egy csoportja érdeklődik a Zain többségi részesedése iránt, illetve az MTN és a Bharti fúziójáról is felröppentek a híresztelések. A Deutsche Telekom a múlt hét folyamán hozta nyilvánosságra, hogy brit tevékenységeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés