Előfizetői tartalom

Vihar előtti csend honol a tőzsdéken?

Portfolio
Nem kevert bele a mai állóvízbe az amerikai részvénypiacok nyitása, a BUX a nap egészében egy szűkebb sávban oldalazott. Zárásra a benchmark 0.2%-os emelkedést produkált, a 17 milliárd forintos forgalom azonban továbbra sem nevezhető jelentősnek. A régiós börzék közül egyedül az orosz tudott kiemelkedni, mely a dollár gyengülésén hízó olajár emelkedésnek volt köszönhető.

Nem látott ma napvilágot piacbefolyásoló erővel bíró hír, vagy makroadat, így az európai és régiós részvényindexek is egy szűkebb sávban ingadoztak. Az amerikai piacok optimistán kezdték a hosszú hétvége utáni első kereskedést, bár határozott irány eddig nem bontakozott ki. Technikai értelemben a Dow Jones esetében a 9,600, az S&P 500 esetében pedig az 1,040 pontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés