Előfizetői tartalom

A héten határozott irányt vehet a piac (QUAESTOR)

Portfolio
Az elmúlt hónapban a piac volatilitása nagy volt, gyakori irányváltások történtek, a likviditás jórészt csekély volt. Továbbra is várjuk azt, hogy a piaci trend egyértelmű irányt vegyen, azaz, lesz-e korrekció az eddigi markáns emelkedés után, avagy továbbra is töretlen lesz a piacok felfutása. Egyelőre a hangulat a hét elején az utóbbit látszik erősíteni - írja a Quaestor szokásos heti kitekintőjében.

Mi várható a héten? Az irányt a piaci hangulat vezérelheti a héten, kevésbé a fundamentumok Az amerikai dollár és az euró mozgását figyelve a múlt héten a bizonytalanság erősödött azzal, hogy az amerikai munkanélküliségi ráta 26 éves csúcsra emelkedett, ám a hétvégén megrendezett G20-as találkozón elhangzottak, azaz, hogy további a likviditásnövelő intézkedések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés