Előfizetői tartalom

Szervezeti változások a Magyar Telekomnál

Portfolio
A Magyar Telekom Igazgatóságának döntése alapján 2009. szeptember 1-jei hatállyal új stratégiai és üzletfejlesztési szervezet jött létre. Az új vezérigazgató-helyettesi irányítási területhez kerülnek a korábbi Új üzleti területek és üzletfejlesztési üzletág, valamint a Csoport stratégiai igazgatóság meghatározott feladatai, és ezzel egyidejűleg a két szervezet megszűnik. Az új, integrált terület vezetője Pataki Róbert stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes.

Az átalakítás eredményeként 2009. szeptember 1-jével új szervezet jön létre a Magyar Telekomnál, amely a korábbi Új üzleti területek és üzletfejlesztési üzletág és a Csoport stratégiai igazgatóság eddigi tevékenységének jelentős részét foglalja magában. Az új szervezetet Pataki Róbert stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes vezeti, aki a felsővezetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés