Előfizetői tartalom

Folytatódik az Emfesz sztori?

Portfolio
A Group DF holding ausztriai web-oldalán augusztus 28-án megjelent hír szerint a Svájcban bejegyzett RosGaz AG (korábbi nevén Ikron AG) képviselőinek kérésére Zug katon bírósága augusztus 21-én felfüggesztette korábbi döntését, amellyel megtiltotta a ciprusi Mabofi Holding és főrészvényese, Dmitro Firtas szerint idén tavasszal törvénytelen eszközökkel megszerzett 100 százalékos Emfesz-részvénycsomag eladását.

A bíróság ítéletét a moszkvai Vedomosztyi gazdasági lap augusztus 25-ei számában közzétette. A korábbi tulajdonos bejelentette, hogy a 10 napos határidő lejártáig, szeptember 3-áig megfellebbezi az ítéletet, amely egyes vélemények szerint szabaddá teszi az utat az előtt, hogy a magyar földgáz piac mintegy 25 százalékát kontrolláló cég a Gazprom vagy valamelyik leányvállalata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés