Előfizetői tartalom

Beborult az ég Európában - Technikai elemzés

Portfolio
A tegnap emlegetett fordulós szignálok az európai piacokon megerősítést kaptak. Amerika azonban megint megtréfálta az európai spekulánsokat, és a nap végére a pozitív tartományba húzták az indexet, ami jótékonyan hathat a ma reggeli nyitásra. A hetet a Dow Jones a DAX és BUX indexekkel és a MOL, OTP részvények grafikonjaival zárjuk.

DOW JONES Változatlanul a 9400 pontos szint játssza főszerepet az amerikai kereskedésben. A támasz tegnap sikerrel fordította meg az indexet, ami alapján egyelőre az emelkedő hullám folytatódása valószínűsíthető. DAX Az előző grafikonnál betegesebb képet mutat a német DAX index. A kék kőrrel jelzett harami gyertya formáció megerősítést kapott a tegnapi esésben, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés