Előfizetői tartalom

Nomura: itt a fordulat!

Portfolio
A vállalati profitvárakozások már emelkednek, ugyanakkor a piacok még mindig a kilátások romlását árazzák, ugyanis az előretekintő P/E ráta elmarad a historikus átlagtól. Azonban a továbbiakban is a várakozások javulása várható, ahogy az elemzők a második negyedéves adatokhoz igazítják modelljüket - véli a Nomura stratégája.

A vállalati profitkilátások már fordultak. A vállalati profitvárakozások már emelkednek, ahogy a második negyedéves adatokat követően az elemzők a pozitív meglepetésekhez igazítják modelljeiket. Szeptember óta már 35%-kal csökkentek a profitvárakozások és május óta csak valamivel több, mint 5%-kal növekedtek. Az elemzői prognózisok romlásának üteme hatszor olyan gyors...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés