Előfizetői tartalom

Ellenálló Allianz

Portfolio
Növelte regionális bevételeit az élet- és egészségbiztosítási üzletágakban az Allianz az év első felében, és az üzemi eredményt is sikerült tovább emelni, ami a társaságnak a gazdasági visszaeséssel szembeni ellenállóságát bizonyítja. Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója örömét fejezte ki, hogy a válság ellenére sikerült jó eredményeket elérni a magyar leánycégnél is.

A társaság mai közleményéből kiderül: a belső elszámolásokhoz használt, árfolyamváltozás hatásoktól tisztított biztosítási díjak 5 százalékkal nőttek a csoportnál. Az árfolyamváltozás hatásainak figyelembe vétele után a társaság által New Europe-nak nevezett régiónkban befolyt biztosítási díjak elérték az 1.9 milliárd eurót, ez már tartalmazza a közép-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés