Előfizetői tartalom

Pislákolnak a tengerentúli határidős indexek

Portfolio
Enyhén felfelé mutatnak a főbb amerikai határidős indexek a nyitást megelőzően, a Dow futures 30 pontos pluszban tartózkodik. Az enyhén pozitív hangulat változatlanul a gazdasági fellendülésbe vetett hitnek köszönhető, melyet igencsak megerősítettek a múlt heti eurozóna és USA makroadatok. A mai nap csendesnek ígérkezik makrofronton, így a kereskedést alapvetően a hangulati elemek befolyásolhatják.

A pénteki örömködés után valamelyest mérséklődtek kedélyek a tengerentúlon, a határidők azonban így is pluszos nyitást jeleznek: a Dow futures 30 pontos emelkedést mutat. A pozitív hangulat változatlanul a gazdasági fellendülésbe vetett hitnek köszönhető, melyet igencsak megerősítettek a múlt heti eurozóna és USA makroadatok. Az elismert közgazdász professzor, Nouriel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés