Előfizetői tartalom

Nálunk is terjeszkedni készül az Union anyacége

Portfolio
Magyarországon, Lengyelországban és Németországban is bővítené élet- és általános biztosítói tevékenységét a Vienna Insurance Group, Ausztria legnagyobb biztosítója, a magyar Union és az Erste Biztosító anyavállalata. Erről Günter Geyer vezérigazgató beszélt, miután egy év alatt 27 százalékos profitcsökkenést jelentett be a társaság 2009 második negyedévére.

Kapcsolódó cikkünk2009.08.11 11:55 Vallottak a biztosítók, csúnyák a számokGeyer kifejtette: meggyőződése, hogy Lengyelország és Magyarország, de talán még Bulgária is jobb befektetésnek számít, mint egy brit vagy egy holland cég. Hozzátette: abban reménykedett, hogy az AIG túlad lengyel és magyar érdekeltségén. A Vienna Insurance Group 1.2 milliárd eurós összeget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés