Előfizetői tartalom

QUAESTOR: rövid távon nem látunk felértékelődési potenciált

Portfolio
A márciusi mélypontról közel 50%-os emelkedést tapasztalhattunk az elmúlt hónapokban, így jelenleg a magas értékeltségi szintek alapján nem látunk rövid távon további jelentősebb felértékelődési potenciált a piacon - írja a QUAESTOR heti kitekintőjében. A befektetők nagy valószínűséggel realizálják profitjukat, és akkor keresnek majd újabb beszállási pontokat, amikor az amerikai gazdaságból újabb pozitív jelek érkeznek a növekedési kilátásokkal kapcsolatban.

A Fed múlt heti kamatdöntését többféleképp lehet megítélni. Bizonyos szempontból nem okozott meglepetést, hiszen változatlanul hagyták az irányadó rátát, s nem jelentettek be újabb kötvényvásárlásokat, ám nem látszott a kitörő optimizmus sem a monetáris tanácson. Bernanke kommentárja óvatos is volt, ami eleinte a bizonytalanságot erősítette a devizapiacon. A Fed közleményében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés