Előfizetői tartalom

Nem jöttek lázba a befektetők - továbbra is tűz alatt a tőzsdék

Portfolio
A ma délután megjelenet adatok komoly hangulatjavulásról árulkodnak az amerikai feldolgozóiparban, mindez azonban kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a befektetőket eltántorítsa a profitrealizálástól. Európa jelenleg is 2% körüli csökkenést mutat, akárcsak Amerika, a régióban azonban zárásra ennél nagyobb mínuszok születtek. A vesztes az energiatúlsúlyos orosz piac lett, mely több mint 5%-kal értékelődött le.

17:03 A régiós tőzsdéken az osztrákok kivételével mostanra véget ért a kereskedés, az eredmények meglehetősen siralmasak. A vesztes az orosz piac lett, az RTS 5.1%-kal értékelődött le. A többi régiós benchmark közül a lengyel WIG 20 3.2, a cseh PX 3.6, a bolgár Sofix pedig 3.9%-kal került lejjebb, így a BUX 2.5%-os mínusza még jónak mondható. Mindez a korábbi hetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés