Előfizetői tartalom

Elkapkodják az okostelefonokat a válságban is

Portfolio
286.1 millió darab mobiltelefon talált gazdára világszerte a második negyedévben a Gartner adatai szerint, amely 6.1%-os csökkentést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az okostelefon-értékesítések azonban továbbra is dinamikus növekedést mutatnak, 27%-kal emelkedtek év/év alapon, amellyel a hordozható eszközök piacán a leggyorsabb növekedést mutatják.

A nehézségekkel teli gazdasági környezet ellenére bizonyos eszközök értékesítése kimagasló, ugyanis sok felhasználó, aki korábban középkategóriás telefonokat vásárolt, most vagy az olcsóbb készülékek felé fordul, vagy pedig az olyan telefonokat keresi, amelyekkel a pénzéért több szolgáltatáshoz jut - véli a Gartner elemzője. A recesszió következtében a telefonok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés