Előfizetői tartalom

Elszabadultak az indulatok: 3.7%-os pluszban zárt a BUX

Portfolio
Az egész nap folyamán a negatív tartományban mozogtak az európai részvényindexek, a DAX jelenleg 0.7%-os mínuszban tartózkodik, a CAC40 pedig 0.4%-kal menetelt lefelé. Az amerikai tőzsdék is csökkenést mutatnak a pénteki záróértékhez képest a hazai börze zárásának pillanatában. Az általános negatív részvénypiaci hangulat ellenére a BUX jelentős, 3.7%-os erősödéssel zárta a kereskedést az átlagosnál nagyobb, 31 milliárd forintos részvénypiaci forgalom mellett.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelA régióban egyedül a bolgár tőzsde tudta felülmúlni a magyar tőzsde teljesítményét, a Sofix ugyanis több mint 5%-kal száguldott felfelé. A bolgár részvénypiacot a ma közzétett makroadatok segítették felfelé, amelyek arra utalnak, hogy az ország már túlvan a recesszió legsúlyosabb szakaszán. Az ipari termelés ugyanis 6.9%-kal növekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés