Előfizetői tartalom

Már megint a biztosító veri ki a biztosítékot

Portfolio
Már korábban is heves kritikák érték az AIG biztosítóóriást, hogy a kormányzati mentőcsomag után is szemtelen bónuszokkal jutalmazta alkalmazottait, erre viszont most rátesz még egy lapáttal, hogy a mai kellemes meglepetést hozó gyorsjelentés után bejelentette a társaság, 249 millió dollárt félre is tett az idei bónuszok kifizetésére, és összesen 1.09 milliárd dollárt fordít a legjobb szakemberek megtartására.

Kapcsolódó cikkünk2009.08.07 13:39 Kétéves átok tört meg, tovább szárnyal az AIGA 249 millió dollárból 93 millióval részesedik a pénzügyi termékek divízió, amely a válság kirobbanásáért felelőssé tett derivatívok értékesítésével is foglalkozik. A teljes csomag, amellyel az alkalmazottakat igyekeznek megtartani, 1.09 milliárd dollárjába kerül a társaságnak, melyből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés