Előfizetői tartalom

Csak csínján a részvényekkel! - A látszat csal

Portfolio
Az elmúlt hónapok szárnyalásának köszönhetően lényegében megszűnt a globális részvénypiacok alulértékeltsége, mostanra elértük a fair értékeltségi szinteket, sőt Kínában már buborék kezd kialakulni - nyilatkozta az Aberdeeen Asset Management ázsiai részlegének vezetője a Bloombergnek. A szakember aláhúzta, hogy a mostani ralit a kormányzati erőfeszítések nyomán megnövekedett likviditás hajtja és nem a fundamentumok javulása.

A világ részvénypiacai a márciusi mélypontokról hatalmas szárnyalást produkáltak, azonban ez az intenzív emelkedés nem tükrözi a recesszióból való, várhatóan hosszan elnyúló kilábalást. Az Aberdeen Asset Management ázsiai részlegének vezetője, Hugh Young felhívta a figyelmet, hogy a ralit a megnövekedett likviditás hajtja és nem a fundamentumok javulása. Mindez azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés