Előfizetői tartalom

Mindent a pirosra! Kaszinópapírok a tőzsdén (Technikai elemzés)

Portfolio
Bár a szerencsejáték szektor még mindig kakukktojásnak számít a kereskedők körében és sokan elzárkóznak az ilyen típusú befektetésektől, mégis érdemes egy kicsit a rullett és pókerasztalok mögé néznünk, hogy lássuk a mögöttük működő pénzgyártó gépezetet. A legnagyobb amerikai kaszinó papírok mellett (Boyd Gaming és Wynn Resorts) vetünk egy pillantást az online piacra specializálódott osztrák BetandWin részvényeire is.

Boyd Gaming Corporation (BYD:NYSE) A Boyd Gaming az egyik legrégebbi és legnagyobb vállalat az amerikai kaszinó iparban: a cég 16 különböző hotelkaszinót üzemeltet az USA hat államában. A részvény grafikonját elemezve láthatjuk, hogy a papír most először tart komolyabb pihenőt a több mint 2 éve tartó zuhanásban, olyannyira, hogy mostanra több erős trendfordító alakzatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés