Előfizetői tartalom

Richter: "a fundamentumok nem indokolják..." (2.)

Portfolio
A fundamentumok nem indokolják a jelenlegi helyzetet - mondta el Bogsch Erik, a Richter vezérigazgatója a társaság mai, gyorsjelentést követő sajtótájékoztatóján arra utalva, hogy a piacokon eufória uralkodik. A cégvezető szerint a Richter eredményére számos egyszeri tétel hatott az első félévben, melyek közül a gyenge forint és az erős dollár a második negyedévben is releváns volt.

Piacok Bogsch Erik elmondta, hogy az orosz piacon továbbra is bizonytalanságok mutatkoznak, az USA-ban azonban a profit megosztási megállapodás jelentős hatással bírt. A FÁK országokban a Richter továbbra is óvatos üzletpolitikát folytat, így fizetési probléma nem adódott eddig. Az orosz piac nem növekedett, a Richter pozíciója azonban javult. Az egyéb FÁK piacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés