Előfizetői tartalom

Nem tud talpra állni a kamionpiac - Mi lesz a Rábával?

Portfolio
Nyeletlen baltaként zuhannak az értékesítések a nehéz tehergépjárművek európai piacán, és úgy tűnik, az USA-ban sem jön el az év végi feltámadás, amire néhány hónapja még sok piaci szereplő számított. Ennek fényében nem csoda, hogy a Rába bevétele várhatóan jókora esést mutat majd az augusztus 5-én publikálandó negyedéves gyorsjelentésben, sőt a társaságnak valószínűleg hosszú pangásra kell berendezkednie.

A Portfolio.hu először 2008. szeptemberi cikkében hívta fel a figyelmet arra, hogy a nehéz tehergépjármű ipar komoly hanyatlás elé nézhet főleg Európában, de a világ egyéb tájain is.Kapcsolódó cikkünk2008.09.05 07:36 Szűkülnek a Rába növekedési lehetőségei? - Vegyük sorra a piacokat (2.)Azóta a világ nagy kamiongyártóinak gyorsjelentései, valamint a piaci statisztikák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés